McLaren wil Vettel als rijder

Bij de Britse renstal McLaren verklaarde Martin Whitmarsh dat het in 2012 opnieuw een poging zal doen om Sebastian Vettel aan te trekken.
Na de interne probleempjes die men bij McLaren in 2007 moest doorstaan is het dan toch nog goedgekomen. Fernando Alonso en Lewis Hamilton bleken vanaf het begin geen beste vriendjes te gaan worden. Op een zeker ogenblik ging men dan de bandendruk van Alonso doen zakken om Hamilton aan de pole te helpen. De Spanjaard verknoeide dan de kwalificatie van Hamilton door deze te blokkeren in de pitstraat.

Alonso verliet McLaren dat al snel een poging deed om Sebastian Vettel aan te trekken. Vettel ging niet op het voorstel in en beschikt momenteel nog over een overeenkomst met Red Bull tot 2012. McLaren geeft nu al toe dat het ook dan in gesprek zal gaan met Vettel.

“Vettel maakt de laatste tijd nogal wat foutjes maar ik kan niet ontkennen dat hij een groot talent is en dat hij nog veel succes zal bereiken binnen de sport. McLaren wilde hem ook aankopen maar uiteindelijk kwamen we dan niet tot een akkoord. Ik zal opnieuw gesprekken met hem voeren als zijn huidige overeenkomst afloopt”, aldus Martin Whitmarsh.
a:0:{}
Gewoon nieuwsitem
a:0:{}

Share on facebook
Facebook
Share on twitter
Twitter
Share on whatsapp
WhatsApp
Share on email
Email
Share on print
Print
Steun F1journaal.be en bestel via onderstaande banner SpeelgoedSpeelgoed