“McLaren zal door het herwonnen vertrouwen van Daniel Ricciardo een boost krijgen”

Daniel Ricciardo
McLaren F1 team

Na zijn overstap naar McLaren kende Daniel Ricciardo enkele moeilijke races maar in Spanje stond de Australiër er en slaagde hij erin om tijdens de kwalificatie beter te presteren dan teamgenoot Lando Norris. Ook tijdens de race deed Ricicardo het beter en slaagde hij er zelfs in om in de top zes te finishen.

“Een reden waarom we Daniel in het team wensten was omdat hij enorm veel ervaring heeft,” vertelde Andreas Seidl tegenover ‘Motorsport.com’. “Hij weet wat hij als rijder van de wagen nodig heeft om snel te kunnen zijn.”

Volgens McLaren-teambaas Adreas Seidl zal zijn team beginnen profiteren van de ervaring die Ricciardo heeft. Ricciardo begint zich steeds comfortabeler te voelen in de wagen en dat zal leiden tot een betere performance.

“Ik kijk echt uit naar de raceweekends waarin hij zich echt comfortabel in de wagen voelt. Ik denk dat we dan echt de voordelen zullen zien.”

“Niet alleen wat snelheid betreft maar ook wat zijn ervaring betreft die ons zal helpen om samen met Lando de wagen verder te ontwikkelen.”

Steun F1journaal.be en bestel via onderstaande banner AutoAuto

Share on facebook
Facebook
Share on twitter
Twitter
Share on whatsapp
WhatsApp
Share on email
Email
Share on print
Print
Select juli 2021Select juli 2021