Mercedes-baas verdedigt Hamilton na kritiek op zijn ‘feestgedrag’

De jongste dagen kreeg Lewis Hamilton enige kritiek op zijn levensstijl tijdens de zomerpauze, zeker nadat de Brit tijdens de races vlak voor de zomerpauze enkele steken liet vallen en foutjes maakte. Mercedes-motorsportbaas Toto Wolff verdedigt de Brit echter.

Slechte starts, te enthousiaste inhaalpogingen waardoor zijn wagen beschadigd raakte of waardoor hij van de baan ging en plaatsen verloor, te ‘losbandig’ feesten tijdens de zomerpauze, … Hoeft het nog gezegd te worden dat Hamilton wat kritiek te verwerken kreeg. Bij Mercedes verdedigen ze Hamilton echter.

“Tijdens de voorbije negen races heeft Lewis niet echt veel fouten gemaakt, maar het kan gebeuren,” blikt Toto Wolff terug op de eerste seizoenshelft. “Hij verontschuldigde zich en verder was het simpelweg een slechte dag. Indien het ons overkomt dan merkt bijna niemand het maar wanneer het een sportman overkomt dan is dat anders, want het verandert de uitslag.”

Er werd de voorbije dagen door diverse media ook heel wat aandacht besteed aan het ‘feestgedrag’ van Hamilton. Zo werd Hamilton de voorbije dagen vaak in het gezelschap van Rihanna gespot. De Brit kreeg ook van de fans heel wat commentaar en kritiek te verwerken maar Toto Wolff ziet er geen graten in.

“Tijdens die weken vakantie heeft iedereen het recht om met rust te worden gelaten. Lewis heeft voldoende ervaring om te weten wat wel en niet kan,” aldus Toto Wolff.


a:0:{}
Gewoon nieuwsitem
a:0:{}

Share on facebook
Facebook
Share on twitter
Twitter
Share on whatsapp
WhatsApp
Share on email
Email
Share on print
Print
Steun F1journaal.be en bestel via onderstaande banner Black Friday 2021Black Friday 2021