“Mercedes en Red Bull brengen belangrijke updates mee naar Bahrein”

Mercedes F1 team
Mercedes F1 team

Volgens ‘Motorsport.com’ zullen Red Bull en Mercedes heel wat belangrijke updates meebrengen naar Bahrein waar binnenkort de tweede driedaagse F1-test plaatsvindt. De updates kunnen er mogelijk voor zorgen dat we eindelijk de echte krachtsverhoudingen zullen zien.

De ingrijpende reglementswijzigingen en introductie van volledig nieuwe F1-bolides dit jaar zorgen er meer dan ooit voor dat de F1-teams zo lang mogelijk verstoppertje proberen spelen. Zo willen ze hun updates zo lang mogelijk verborgen houden voor de concurrentie.

Op de F1-bolides van Red Bull en Mercedes waren wel enkele nieuwe onderdelen te zien maar volgens ‘Motorsport.com’ zullen beide teams vooral in Bahrein zich tonen door heel wat belangrijke updates op hun wagen te introduceren. Red Bull en Mercedes zullen dan in hun kaarten moeten laten kijken.

Ferrari zou dan weer opvallend genoeg amper nieuwe updates meebrengen. Bij Ferrari willen ze zich vooral focussen op het zo goed mogelijk afstellen en laten presteren van de huidige wagen.

Bestel hier jouw Max Verstappen merchandise !
Steun F1journaal.be en bestel via onderstaande banner Pre-Zomer Pre-Zomer
Facebook
Twitter
WhatsApp
Email
Print
Steun F1journaal.be en bestel via onderstaande banner Pre-Zomer Pre-Zomer