Mercedes Formule E team behoudt Stoffel Vandoorne en Nyck de Vries

Het Mercedes EQ Formule E team behoudt het vertrouwen in haar twee rijders en zal ook komend seizoen aan de slag gaan met Stoffel Vandoorne en Nyck de Vries.


Het Formule E-kampioenschap is toe aan zijn zevende editie en dat zal het tweede seizoen zijn dat Mercedes met een fabrieksteam aan de start staat. Ze zullen dat doen met dezelfde rijders van vorig seizoen: onze landgenoot Stoffel Vandoorne en de Nederlander Nyck de Vries.

“We waren erg tevreden over Stoffel en Nyck vorig seizoen,” aldus teambaas Ian James op de officiele website van het Mercedes-team. “Ze hebben allebei sterke prestaties geleverd, waardevolle ervaring opgedaan met het team en laten zien dat ze de juiste vaardigheden hebben voor de Formule E.”

“Ze zijn niet alleen ongelooflijk snel, maar hebben ook de intelligentie en het mentale vermogen om met energiemanagement om te gaan en het unieke karakter van de races in de Formule E. Ze kunnen deze ervaring nu in het zevende seizoen in praktijk brengen”.

Stoffel Vandoorne is ondertussen al toe aan zijn derde seizoen in de Formule E. Tot nu toe behaalde hij een overwinning, twee poleposities en vier podiumplaatsen. Hij sloot het vorige seizoen ook af op een knappe tweede plaats in het kampioenschap.


Geschreven door Tom Schots
a:0:{}
Gewoon nieuwsitem
a:0:{}

Bestel de nieuwe F1-game F1 2021 via deze link en steun F1journaal.be

Steun F1journaal.be en koop via onderstaande banner Sale / Solden juli 2021Sale / Solden juli 2021

Share on facebook
Facebook
Share on twitter
Twitter
Share on whatsapp
WhatsApp
Share on email
Email
Share on print
Print