Mercedes GP denkt aan opvolger van huidige wagen

Bij de Duitse renstal Mercedes GP zou men hebben laten weten dat men vanaf juni mogelijk al aan de opvolger van de MGP W01 zal beginnen werken.
Nu de derde wedstrijd van het seizoen achter de rug is komen we tot de conclusie dat er bij Mercedes GP nog wel wat werk aan de winkel is om van de MGP W01 een winnaar te maken. Enkel in Maleisië wist deze wagen even sterk voor de dag te komen tijdens de kwalificatie.

Uiteindelijk behaalde Nico Rosberg dan toch de derde startplaats tijdens de race op zondag. Zowel Mercedes als Rosberg en Schumacher gaven reeds openlijk toe dat de wagen een goede basis zou hebben maar dat een overwinning nog niet meteen aan de orde zou zijn.

Mercedes verklaarde zeer recent dat het voor juni een overwinning op zak wil hebben. Indien dan niet het geval is zal de renstal van start gaan met het ontwikkelen van de wagen voor 2011. Dit alles meld het Duitse blad Bild dat geen naam bij haar bron wenst te plaatsen.

“Technisch directeur Ross Brawn wil dat het team overwinningen behaald en dat nog voor juni. Indien dat niet het geval is zal hij het seizoen 2010 laten voor wat het is. Brawn zal zich dan volledig concentreren op de wagen voor 2011”, zo verklaarde men aan Bild.

a:0:{}
Gewoon nieuwsitem
a:0:{}