Button dertig uur in de lucht voor McLaren

Wereldkampioen Jenson Button zal maar liefst dertig uur in de lucht hangen om een verzoek van McLaren in te willigen.
Vlak na de race in Bahrein kreeg Jenson Button van zijn werkgever McLaren de opdracht om ricthing Woking af te reizen. Daar zal Button gedurende een dag in de simulator moeten rijden. Button zelf nam de opdracht met een glimlach aan maar toch had hij het zichzelf heel wat eenvoudiger kunnen maken.

Indien Button meteen van Bahrein richting China had kunnen afreizen dan zou de Brit slechts vier uur in een vliegtuig hebben moeten zitten. De planning van Button ziet er voor de komende week uiteindelijk totaal anders uit.

Button zal maar liefst 21.000 kilometer moeten vliegen om enkel en alleen zijn in rit in de simulator uit te voeren. Vervolgens trekt Button dan opnieuw ricthing Azië alwaar hij van een korte vakantie wenst te genieten. Tot slot zal hij uiteraard over iets meer dan een week in China moeten verschijnen om aan de komende GP te beginnen.

“Ik zal ongeveer dertig uur reizen, iets meer dan één dag tijd. Ik weet nu al dat het de moeite waard zal zijn”, zo verklaarde Jenson Button met de glimlach op zijn gezicht.
a:0:{}
Gewoon nieuwsitem
a:0:{}