“Mercedes is te zwak, maar winnen doen we nog wel”

Bij de Duitse renstal Mercedes GP heeft Norbert Haug alle vertrouwen in de toekomst. In 2010 bevindt de renstal zich simpelweg in een dalletje.
Nico Rosberg wist tot nu toe al drie keer als derde te eindigen. De jonge Duitser doet het daarmee opvallend beter dan teamgenoot Michael Schumacher die maar niet kan wennen aan de huidige wagen.

Jenson Button grapte onlangs nog dat hij de problemen van Schumacher zou begrijpen aangezien Mercedes GP hem een door Button ontwikkelde wagen ter beschikking stelt. Alle gekheid op een stokje, maar wat vindt Norbert Haug van de huidige situatie?

“We bevinden ons niet in de positie waarop we hoopten maar dat is nu eenmaal F1. Dit is een sport waarin je meestal aan het ontwikkelen bent omdat je wil naderen op voorliggers. In 2009 werd onze renstal nog kampioen dus over de nodige ervaring beschikken we sowieso al. Het spreekt voor zich dat we overwinningen willen behalen, we zullen nog overwinningen behalen. Momenteel zijn we echter niet sterk genoeg maar daar zal op zekere dag verandering in komen”, zo vertelde Norbert Haug.
a:0:{}
Gewoon nieuwsitem
a:0:{}

Steun F1journaal.be en bestel via onderstaande banner WonenWonen

Share on facebook
Facebook
Share on twitter
Twitter
Share on whatsapp
WhatsApp
Share on email
Email
Share on print
Print
Steun F1journaal.be en bestel via onderstaande banner Dagelijkse inkopenDagelijkse inkopen