Mercedes: “Mexico is niet één van onze sterkste circuits maar alles is mogelijk!”

Mercedes F1 team
Mercedes F1 team

Komend weekend staat op het Autodromo Hermanos Rodriguez de GP van Mexico gepland. Voor Mercedes is het een circuit waarop het in het verleden niet al te sterk presteerde maar Toto Wolff hoopt dat zijn team tegen alle verwachtingen in sterk zal presteren.

Het Autodromo Hermanos Rodriguez is een circuit dat zich op grote hoogte bevindt, wat in het voordeel van de minder sterke motorfabrikanten speelt. Mercedes presteerde er de voorbije jaren niet zo goed maar Toto Wolff kijkt er wel naar uit om er opnieuw te racen.

“We zijn erg blij dat we terugkeren naar Mexico Stad, het is zo’n levendige plaats, vol met karakter en je wordt er steeds warm onthaald,” blikt de Mercedes-motorsportbaas vooruit naar komend raceweekend.

“Red Bull presteerde er in het verleden sterk en het is niet één van onze circuits waarop we sterk presteren. Dit seizoen heeft echter getoond dat alles mogelijk is. Op circuits waar je vroeger zwak presteerde, presteerde je plots sterk en omgekeerd.”

“Het zorgt ervoor dat het allemaal wat onvoorspelbaar is, wat de opwindingen alleen maar groter maakt.”

“We zullen race na race alles zo goed mogelijk proberen voorbereiden en we zullen vanaf de vrijdag in Mexico zo goed mogelijk onze wagen proberen begrijpen en zo veel mogelijk performance er proberen uithalen.”

Steun F1journaal.be en bestel via onderstaande banner
Kerst 2022Kerst 2022
Facebook
Twitter
WhatsApp
Email
Print
Steun F1journaal.be en bestel via onderstaande banner Kerst 2022Kerst 2022