Mercedes: “Onze voet niet van het gaspedaal halen of we verliezen de titel”

Mercedes-baas Toto Wolff heeft zijn team gewaarschuwd dat ze voluit moeten blijven gaan en niet op hun lauweren mogen rusten.

Tien races ver in het seizoen en Mercedes won er acht van de tien. De renstal staat ook comfortabel aan de leiding in het constructeurskampioenschap en in het rijderskampioenschap staan beide rijders bovenaan. Toch waarschuwt Toto Wolff zijn team.

“Met tien races achter de rug en nog negen races te gaan vatten we de tweede seizoenshelft aan met meer punten dan vorig seizoen. Toch is onze voorsprong op de concurrentie echter kleiner,” aldus Toto Wolff. “Er is geen enkel moment dat je voet van het gaspedaal kan en Hongarije heeft nogmaals aangetoond dat iedere fout een opportuniteit is die onze rivalen met beide handen grijpen.”

“We hebben allemaal van de zomerpauze genoten om onze batterijen op te laden. We hebben echter ook de focus behouden voor wat ons dit seizoen nog te wachten staat. Er zijn nog heel wat kansen waardoor we de titelstrijd kunnen winnen of verliezen. We moeten er dan ook voluit voor blijven gaan en blijven pushen zodat we er uiteindelijk als overwinnaar uitkomen,” besluit Toto Wolff.
a:0:{}
Gewoon nieuwsitem
a:0:{}