Mercedes was verbaasd dat Max Verstappen geen donuts draaide

Na afloop van de GP van Abu Dhabi draaiden Lewis Hamilton en Valtteri Bottas donuts op het rechte stuk langs start-finish. Opmerkelijke afwezige was echter Max Verstappen.


De voorbije jaren is het gebruikelijk geworden dat de eerste drie rijders in de eindstand van het kampioenschap na de laatste race in Abu Dhabi donuts draaien op het rechte stuk langs start-finish. Ook dit jaar was dat de afspraak maar blijkbaar liep er toch iets mis.

Valtteri Bottas en Lewis Hamilton draaiden donuts in de Mercedes F1-bolide maar opvallende afwezige was racewinnaar Max Verstappen. Nochtans was er tussen Red Bull en Mercedes onderling afgesproken dat ze met drie donuts zouden draaien.

In een video waarin Mercedes terugblikt op de GP van Abu Dhabi laat James Vowles verstaan dat Red Bull waarschijnlijk te midden van de euforie door de overwinning van Max Verstappen simpelweg vergeten is om aan Max te vertellen dat hij naar het rechte stuk moest rijden.

“Verstappen was er niet bij en ik vroeg aan Red Bull waarom dat niet was. Ik denk dat het gewoonweg een miscommunicatie was. Ze waren het vergeten waardoor Verstappen niet naar het rechte stuk reed,” aldus Vowles.


a:0:{}
Gewoon nieuwsitem
a:0:{}

Profiteer vandaag van uitzonderlijke aanbiedingen bij Bol.com!!!
Steun F1journaal.be en bestel via onderstaande banner Select juli 2022Select juli 2022
Facebook
Twitter
WhatsApp
Email
Print
Steun F1journaal.be en bestel via onderstaande banner Select juli 2022Select juli 2022