Mercedes wil hard terugslaan in Monaco

Na de crash en dubbele opgave tijdens de eerste ronde van de GP van Spanje wil Mercedes “hard terugslaan” in Monaco.

Een dubbele opgave omdat beide wagens elkaar tijdens de openingsronde van de GP van Spanje aanreden, moet het nog gezegd worden dat Mercedes in Monaco orde op zaken wil stellen? Met die duidelijke boodschap reist Mercedes dan ook af naar Monaco.

“Barcelona was overduidelijk een harde noot om te kraken,” aldus Toto Wolff, de motorsportbaas bij Mercedes. “We waren onthutst omdat we een opportuniteit gemist hadden maar dat is nu eenmaal racen. De rijders weten wat ze moeten doen. Het team is verantwoordelijk om hen zo goed mogelijke wagens te geven en zij zijn verantwoordelijk om er het beste uit te halen en de wagens aan de finish te brengen.”

“We gaan nu naar Monaco en daar wacht ons een compleet andere uitdaging. We hebben de concurrentie opnieuw serieuze stappen vooruit zien zetten en daardoor wacht ons een nog grotere strijd.”

“Red Bull zegevierde in Barcelona na een erg close gevecht met Ferrari. Het mag duidelijk zijn dat ook Red Bull ons nu zal bedreigen. We kunnen ons niet veroorloven om op onze lauweren te rusten. We moeten als één geheel blijven strijden en komend weekend hard terugvechten,” besluit Toto Wolff.
a:0:{}
Gewoon nieuwsitem
a:0:{}

Klik hier en bestel jouw F1-merchandise met korting!
Steun F1journaal.be en bestel via onderstaande banner