“Michael Schumacher huilt wanneer hij zijn vrouw of kinderen hoort”

Volgens de Italiaanse krant Corriere della Serra zou Michael Schumacher huilen wanneer hij de stem van zijn vrouw of kinderen hoort.

image
Michael Schumacher is bezig aan een lange en moeilijke revalidatie na zijn ski-ongeval iets meer dan een jaar geleden. Vandaag wordt de Duitse F1-legende trouwens 46 jaar maar over zijn medische toestand is tot op vandaag niet veel bekend.

Sabine Kehm, de woordvoerster en manager van de Duitser, liet enkele dagen geleden nog verstaan dat Schumacher bezig is aan een “lange en harde strijd”. Tegelijkertijd sprak ze ook de beweringen van Philippe Streiff tegen. Die had zich positief uitgelaten over de toestand van Schumacher en zei dat hij zijn familie begint te herkennen maar dat de Duitser nog niet kon praten en problemen had met zijn geheugen. Ook zou Schumacher steeds vaker proberen om rechtop te zitten. Dit zou echter enorm veel vragen van zijn lichaam. Streiff sprak op dat vlak uit eigen ervaring aangezien hij zelf in een rolstoel zit na een crash tijdens een F1-test en zelf op dat vlak eveneens enorm veel problemen ondervond.

De Italiaanse krant Corriere della Serra beweert nu echter dat Michael Schumacher zou huilen wanneer hij vertrouwde geluiden hoort. Vooral de stem van zijn vrouw of kinderen zouden hem tot tranen toe bewegen.

“Schumi huilt. Soms op mysterieuze wijze. Hij weent wanner hij de stem van zijn vrouw of kinderen hoort, of zijn honden hoort. In zijn stille kamer rolt dan een traan over zijn magere gezicht. In die traan zit leven, er schuilt nog kracht in de man die ontroerd raakt. Dat ontroert ons allemaal. Zijn tranen zijn het bewijs dat zijn zintuigen werken”, schrijft Giorgio Terruzi in Corriere della Serra.

Indien de beweringen in Corriere della Serra juist zijn dan zou dat erop kunnen wijzen dat Streiff dan misschien toch gedeeltelijk gelijk had. Feit blijft wel dat Sabine Kehm, na het ontwaken van Schumacher uit zijn coma, steeds beweerd heeft dat ze weinig info over de medische toestand en het verloop van Schumacher zijn revalidatie zou bekendmaken.

Ook op de berichtgeving van Corriere della Serra zal dan ook waarschijnlijk weinig reactie komen, tenzij een ontkenning.
a:0:{}
Gewoon nieuwsitem
a:0:{}

Profiteer nu van grote kortingen op Bol.com !
Steun F1journaal.be en bestel via onderstaande banner Wonen campagne 2022Wonen campagne 2022

Facebook
Twitter
WhatsApp
Email
Print