Michael Schumacher: "Ik adviseerde Ralf om te stoppen"

Ralf Schumacher liet nog voor het einde van het seizoen weten dat hij zou weggaan bij Toyota. De Duitser had naar eigen zeggen nood aan een nieuwe uitdaging. Probleem voor Ralf is dat de teams niet staan te springen om hem een contract aan te bieden.

Ralf testte de voorbije week voor Force India en hoopt nu om bij het team uit de achterhoede aan de slag te kunnen. Zijn broer houdt er alvast een andere mening op na dan Ralf. Volgens Michael Schumacher moet Ralf niet voor Force India gaan rijden. Hij adviseerde Ralf om te stoppen met de formule 1.

"Ik weet niet wat zijn bedoelingen zijn, maar voordat hij met deze wagen aan kwam draven, adviseerde ik hem om het voor bekeken te houden," aldus Michael Schumacher. "Ik heb hem een hele tijd geleden gezegd dat er heel wat andere dingen in het leven zijn die plezant zijn."

Michael vindt trouwens niet dat zijn broer niet meer kan meedraaien aan de top van de motorsport of in de formule 1. Schumacher houdt het er gewoon op dat zijn broer momenteel geen goede opties heeft om aan de slag te kunnen. Daarom zou hij dus beter kunnen stoppen.

Facebook
Twitter
WhatsApp
Email
Print