Michael Schumacher zijn F1-bolide staat te koop

De Benetton B194 waarmee Michael Schumacher in 1994 wereldkampioen wist te worden staat momenteel te koop op eBay. De wagen is nu al 2,6 miljoen euro waard.
Velen onder ons zullen zich vast nog wel de beginjaren van Michael Schumacher herinneren. De Duitse legende debuteerde oorspronkelijk in een wagen van Eddie Jordan maar werd al snel ingepikt door de flamboyante Flavio Briatore die de teambaas van Benetton was. In 1994 behaalde Schumacher zijn eerste wereldtitel en deze wagen staat nu dus te koop. Ook u kan bieden maar het huidige bod bedraagt reeds meer dan 2,6 miljoen euro.

De Benetton B194 heeft nog enkele andere bijzonderheden want hij zou nog steeds in perfecte staat zijn nadat hij verkocht werd aan een Canadese opkoper. Samen met een Duitse zakenman kocht hij de wagen jaren geleden al op en zag hij uiteraard de prijs elk jaar stijgen. De B194 is vandaag de dag nog steeds voorzien van de originele motor uit 1994. Het betreft hier de Ford Cosworth-motor uit 1994. Tot slot zouden ook enkele reserveonderdelen voor de geboden prijs worden meegeleverd.
a:0:{}
Gewoon nieuwsitem
a:0:{}