Pedro de la Rosa dreigt naast een zitje bij Campos te grijpen

Pedro de la Rosa is nog lang niet zeker van zijn zitje bij Campos Racing alwaar hij de teamgenoot van Bruno Senna zou worden. De la Rosa zou onvoldoende geld meebrengen naar de nieuwe renstal.
Het is ons dit seizoen nog maar eens opgevallen hoe duur de sport nu werkelijk is geworden en hoe zelfs de grootste autoproducenten hun deelname moeten stopzetten omwille van de financiële crisis. Honda, BMW, Toyota en het scheelde even niet veel of Renault had ook nog het hazenpad gekozen. Om een renstal in de F1 te doen overleven is het vaak van groot belang dat ook de rijders hun kans als een investering zien en op hun beurt dus ook hun steentje bijdragen. Uiteraard zal je niet snel een wereldkampioen zien betalen voor zijn zitje maar daar hoort Pedro de la Rosa dus nog steeds niet bij en dus komt zijn zitje naast Bruno Senna in het gedrang.

“We hebben de keuze uit meerdere rijders maar persoonlijk zou ik dan weer liefst voor Pedro de la Rosa willen opteren. Het enige nadeel is dat hij onlangs moest verklaren dat niet alles in orde zou zijn op gebied van sponsoring en dat is voor ons toch wel van zeer groot belang in 2010. Er zijn uiteraard al andere opties, zo hebben we nog een rijder ter beschikking uit Rusland en eentje uit Venezuela”, zo vertelde Adrian Campos.
a:0:{}
Gewoon nieuwsitem
a:0:{}