“Michael Schumacher zit in een moeilijke fase”

Felipe Massa weet dat de situatie waarin Michael Schumacher zich nu bevindt niet eenvoudig is maar hij bidt dat hij hem ooit nog eens op het circuit kan begroeten, dat vertelt hij in een gesprek met ‘Fox Sports.’


Hoe het nu precies gaat met Michael Schumacher weet slechts een selecte kring van goede vrienden van de Rekordmeister en voormalig teamgenoot Felipe Massa behoort tot dat select gezelschap.

“Ik weet hoe het met hem gaat,” aldus de Braziliaan die in 2006 teamgenoot was van Schumacher in zijn laatste jaar bij de Scuderia.

“De situatie waarin hij zich bevindt is niet eenvoudig. Hij zit in een moeilijke fase maar we moeten de wens van de familie respecteren. Zij willen geen informatie verspreiden en wie ben ik dan om dat wel te doen?”

“Ik droom en bid elke dag dat hij weer beter wordt en dat hij weer naar het circuit kan komen, zeker nu zijn zoon racet. Ik bid dat het op een dag werkelijkheid kan worden.”

Hoewel Massa maar een seizoen samen met Schumacher racete bij Ferrari is hij een van de weinigen die bij hem op bezoek geweest is in Zwitserland.

“We hebben altijd een hechte relatie gehad,” vertelt de Braziliaan daarover.

Geschreven door Tom Schots
a:0:{}
Gewoon nieuwsitem
a:0:{}

Klik hier en bestel jouw F1-merchandise met korting!
Steun F1journaal.be en bestel via onderstaande banner