Mick Schumacher en Sebastian Vettel vormen opnieuw een team tijdens de ‘Race of Champions’

Race of Champions
Race of Champions

Tijdens de komende editie van de Race of Champions zullen Mick Schumacher en Sebastian Vettel opnieuw ‘Team Duitsland’ vormen.

Mick Schumacher en Sebastian Vettel namen eind dit seizoen allebei afscheid van de Formule 1. Voor Vettel definitief, Mick Schumacher kijkt op zijn minst gedurende 2023 van aan de zijlijn toe. Toch zullen beide heren ook in 2023 ‘racen’ want ze nemen samen deel aan de ‘Race of Champions’.

Voor Mick Schumacher zal het zijn eerste race zijn sinds hij afscheid nam van het Haas F1 team en als reserverijder bij het Mercedes F1 team werd bevestigd. Naast een deelname als team zullen Vettel en Schumacher ook individueel deelnemen aan de ‘Race of Champions’.

Mick Schumacher en Sebastian Vettel namen eerder al in 2019 en 2022 samen deel aan de ‘Race of Champions’. Vettel won in 2015 en 2019 de individuele strijd. In de periode 2007 tot 2012 won Vettel samen met Michael Schumacher de landencompetitie van de ‘Race of Champions’.

Naast Vettel en Mick Schumacher nemen onder andere ook Mika Hakkinen, Valtteri Bottas, David Coulthard, Jamie Chadwick en F2-kampioen Felipe Drugovich deel aan de ‘Race of Champions’.