Mick Schumacher rijdt met Ferrari F1-bolide van zijn vader in Mugello

Mick Schumacher zal te bewonderen zijn in de Ferrari F2004 van zijn vader tijdens het raceweekend in Mugello.


De GP van Toscane is de duizendste race van Ferrari en daar horen uiteraard een paar festiviteiten bij. Zo zal Mick Schumacher de F2004, waar zijn vader in 2004 zijn zevende en laatste wereldtitel mee behaalde, nog eens de sporen geven.

De Ferrari F2004 wordt door velen beschouwd als een van de mooiste F1-bolides aller tijden. Achterin vinden we een V10-krachtbron die met veel gehuil om en bij de 920 pk uitbraakt. Van de achttien races die het seizoen rijk was in 2004 wist Michael Schumacher er dertien op zijn naam te schrijven om uiteindelijk wereldkampioen te worden met vierendertig punten voorsprong op zijn teamgenoot Rubens Barrichello.

Vorig jaar mocht Mick Schumacher in Hockenheim al eens rijden in de F2004 en toen was de eenentwintigjarige Duitser danig onder de indruk van het geluid dat de V10 produceerde. Dit jaar mag hij dus nog eens hetzelfde doen op het circuit dat eigendom is van Ferrari en waar zijn vader duizenden testkilometers afgemaald heeft.

In een bericht op verschillende sociale media geeft Mick Schumacher aan dat hij er naar uit kijkt om met de F2004 te rijden en dat hij haast niet kan wachten tot zondag in Mugello.


a:0:{}
Gewoon nieuwsitem
a:0:{}

Bestel de nieuwe F1-game F1 2021 via deze link en steun F1journaal.be

Steun F1journaal.be en koop via onderstaande banner Sale / Solden juli 2021Sale / Solden juli 2021

Share on facebook
Facebook
Share on twitter
Twitter
Share on whatsapp
WhatsApp
Share on email
Email
Share on print
Print