BREAKING NEWS: Sebastian Vettel gaat voor Aston Martin racen

Viervoudig wereldkampioen Sebastian Vettel is vanaf 2021 te bewonderen in de kleuren van Aston Martin F1, dat laat het team weten in een mededeling op haar website.


In een mededeling op de site van Racing Point F1, zoals het team dit jaar nog door het leven gaat, laat het team weten dat het aantrekken van Vettel laat zien dat Aston Martin ambitie heeft om zich te tonen in de Formule 1.

De Duitser kent als viervoudig wereldkampioen het klappen van de zweep en hij weet wat het vergt om te winnen op het hoogste niveau en dat maakt hem tot de perfecte keuze om de ambities van het team waar te maken.

Teambaas Otmar Szafnauer is blij dat hij een grote naam als Sebastian Vettel kan toevoegen aan zijn team. “Iedereen in Silverstone is enorm opgewonden over dit nieuws. Sebastian is een bewezen kampioen en brengt een winnende mentaliteit mee die past bij onze eigen ambities voor de toekomst als Aston Martin F1 Team.”

“Op een zaterdag- of zondagmiddag is Sebastian een van de beste ter wereld en ik kan geen betere coureur bedenken om ons in dit nieuwe tijdperk te helpen. Hij zal een belangrijke rol spelen om dit team naar het volgende niveau te brengen.”

Ook Vettel zelf is opgetogen dat hij met het nieuws naar buiten kan komen. “Ik ben blij dat ik eindelijk dit opwindende nieuws over mijn toekomst kan delen. Ik ben erg trots te kunnen zeggen dat ik in 2021 een Aston Martin-rijder zal worden.

“Het is een nieuw avontuur voor mij met een echt legendarisch autobedrijf. Ik ben onder de indruk van de resultaten die het team dit jaar heeft bereikt en ik denk dat de toekomst er nog rooskleuriger uitziet.

“De energie en inzet van Lawrence Stroll voor de sport is inspirerend en ik geloof dat we samen iets heel bijzonders kunnen opbouwen.”

“Ik heb nog steeds zoveel liefde voor de Formule 1 en mijn enige motivatie is om voorin te racen. Om dat te doen met Aston Martin zal een groot voorrecht zijn.”


Geschreven door Tom Schots
a:0:{}
Hoofditem op frontpagina
a:1:{s:9:”file_name”;s:39:”vettel_astonmartin_ferrari_headline.png”;}
Sebastian Vettel is vandaag officieel bevestigd als rijder voor Aston Martin vanaf 2021.

Steun F1journaal.be en profiteer nog snel van de SOLDEN via onderstaande banner Sale / Solden juli 2021Sale / Solden juli 2021

Share on facebook
Facebook
Share on twitter
Twitter
Share on whatsapp
WhatsApp
Share on email
Email
Share on print
Print