Mick Schumacher: “We zijn nu zelfs gefrustreerd wanneer we Q2 niet halen, een positief teken”

Haas F1 team
Haas F1 team

Ondanks het feit dat de Haas F1-bolide dit seizoen zo goed als niet ontwikkeld wordt lijkt de renstal toch een stuk competitiever dan aan het begin van het seizoen. Dit leidt er ook toe dat ze bij het Haas F1 team zelfs frustraties voelen wanneer ze Q2 niet halen.

“Wat geweldig is om te zien, zowel voor mezelf alsook het team, is dat we steeds competitiever lijken te worden,” aldus Mick Schumacher.

“Nu zijn we wat gefrustreerd wanneer we Q2 niet halen. Zeker na Turkije, dat ons heel wat motivatie heeft gegeven, waren we aan het hopen dat ook Austin goed zou gaan. We waren in Austin niet al te ver verwijderd, wat onze vooruitgang bevestigd.”

De frustraties bij het Haas F1 team kunnen op dat vlak dan ook als positief beschouwd worden want aan het begin van het seizoen kwam het Haas F1 team niet eens in de buurt van een mogelijk plaatsje in Q2.

“We kunnen blij en trots zijn met wat we tot dusver bereikt hebben,” blikt Schumacher terug op het seizoen tot dusver.

“Het meeste waaraan we dit jaar werken is uiteraard bedoeld voor volgend haar en hopelijk kunnen we volgend jaar op constante basis ons in Q2 kwalificeren en hopelijk ook mogelijk zelfs voor Q3.”

Share on facebook
Facebook
Share on twitter
Twitter
Share on whatsapp
WhatsApp
Share on email
Email
Share on print
Print
Steun F1journaal.be en bestel via onderstaande banner Sale / Solden 2022Sale / Solden 2022