Mick Schumacher zet journalist op zijn plaats na vraag over zijn vader

Deutsche Vermögensberatung
Deutsche Vermögensberatung

In een vraaggesprek met het Italiaanse ‘La Stampa’ heeft Mick Schumacher een journalist meteen op zijn plaats gezet na een vraag over de gezondheidstoestand van zijn vader.

Op het einde van volgende maand zal Mick Schumacher debuteren in het wereldkampioenschap voor het team van Haas F1. De belangstelling van de pers voor debutanten is voor de aanvang van het seizoen altijd wat groter maar met een naam als die van Mick Schumacher is er ongetwijfeld enorm veel belangstelling.

Het Italiaanse dagblad ‘La Stampa’ wist de jonge Duitser te strikken voor een interview over zijn nakend debuut in de Formule 1 en de journalist in kwestie besloot zijn kans te wagen en hem te vragen of Mick daarover gesproken had met zijn vader. De jonge Schumacher was daar niet echt van gediend en antwoordde: “Dat is een privékwestie, laten we het hebben over autosport.”

Al sinds zijn ski-ongeval eind 2013 laat de familie van Michael Schumacher niets los over de gezondheidstoestand van de recordkampioen. Slechts een klein aantal goede vrienden weten hoe het met hem gaat en mogen hem bezoeken, waaronder FIA-voorzitter Jean Todt.

Steun F1journaal.be en bestel via onderstaande banner
Kerst 2022Kerst 2022
Facebook
Twitter
WhatsApp
Email
Print
Steun F1journaal.be en bestel via onderstaande banner Kerst 2022Kerst 2022