Milieubewuste Stoffel Vandoorne roept op om voor rivaal te stemmen

Mitch Evans blijft volharden in de boosheid en roept op om niet meer voor Stoffel Vandoorne te stemmen bij de fanboost in de Formule E.


Twee weken geleden riep Mitch Evans al eens op met een kartonnen bord om niet voor Vandoorne te stemmen maar dat had eerder een averechts effect want veel fans reageerden dat ze blij waren dat iemand hen eraan herinnerde dat ze nog voor Vandoorne moesten stemmen (Lees: Niet iedereen is fan van Stoffel Vandoorne …).

Stoffel Vandoorne domineert namelijk de fanboost in de Formule E sinds hij er aan de slag is en het leverde hem zelfs de hashtag #VANBOOST op. Evans probeert nu al twee races op rij een nieuwe hashtag te lanceren, namelijk #StopStoffel maar het mag niet baten want onze landgenoot blijft de populairste rijder.

Nu reageerde Vandoorne met een ludieke tweet in de richting van Jaguar: “OK jongens, stop met karton te verspillen. Stem voor een keer voor Mitch Evans om hen tevreden te stellen.”

Of het veel heeft uitgehaald is maar de vraag. Stoffel Vandoorne kreeg ook voor de race in Marrakesh de meeste stemmen maar Mitch Evans haalde wel de top vijf van de stemming en kreeg ook zo een ‘fanboost’.

Geschreven door Tom Schots
a:0:{}
Gewoon nieuwsitem
a:0:{}

Steun F1journaal.be en bestel via onderstaande banner AutoAuto

Share on facebook
Facebook
Share on twitter
Twitter
Share on whatsapp
WhatsApp
Share on email
Email
Share on print
Print