“Mogelijk stopt Schumacher na dit seizoen”

Formule 1 CEO Bernie Ecclestone is van mening dat zevenvoudig wereldkampioen Michael Schumacher zijn helm na dit seizoen wel eens terug aan de wilgen zou kunnen hangen.
Michael Schumacher is op zoek naar verbeteringen in 2010. Of die verbeteringen enkel en alleen van Mercedes GP moeten komen is ondertussen nog lang niet zeker.

Na afloop van de Britse GP verklaarde Schumacher dat het resultaat van teamgenoot Nico Rosberg ditmaal geen toeval zou zijn. De inmiddels 41-jarige legende voegde er nog aan toe dat hij vanaf nu ook aan zijn eigen rijstijl zal moeten gaan werken. Dat zijn reeds gepresteerde resultaten hem niet zinnen, dat wisten we zelf ook al wel eerder. De hevige supporters van Schumacher zullen het niet graag horen, maar volgens Bernie Ecclestone komt er na 2010 mogelijk al geen Schumacher meer op de grid.

”Ik twijfel aan mijn mening maar indien Michael niet naar zijn eigen wens kan presteren, dan stopt hij mogelijk zelf na dit seizoen. Hij is duidelijk voldoende fit en zijn motivatie is enorm. De wagen doet simpelweg niet wat hij verlangt”, aldus Bernie Ecclestone.
a:0:{}
Gewoon nieuwsitem
a:0:{}

Steun F1journaal.be en bestel via onderstaande banner WonenWonen

Share on facebook
Facebook
Share on twitter
Twitter
Share on whatsapp
WhatsApp
Share on email
Email
Share on print
Print
Steun F1journaal.be en bestel via onderstaande banner Dagelijkse inkopenDagelijkse inkopen