Mogelijke vervanging Kubica: Heidfeld reageert uit respect niet

De Duitse rijder Nick Heidfeld is van mening dat het respectloos is om meteen al over de vervanging van Robert Kubica te spreken.

Gisteren wisten we onze lezers te melden dat Nick Heidfeld, Bruno Senna en Tonio Liuzzi zowat de grootste kans maken op het zitje van Robert Kubica dat terug vrij is voor het seizoen 2011.

De Pool liep afgelopen weekend zware verwondingen op nadat hij hard in de vangrails reed tijdens de zogenaamde Ronde di Andora in Italië. Die vangrails waren ditmaal de boosdoener en boorden zich doorheen de wagen waarin Kubica en Gerber zich bevonden.

Uiteraard had Kubica de meeste pech doordat één van de vangrails aan zijn zijde de wagen binnen drong. Co-rijder James Gerber kwam gelukkig zonder al te erge verwondingen uit de wagen en zag meteen dat Kubica professionele hulp nodig had.

Later op de avond bleek dat Kubica zowat een volledig jaar zou moeten afstaan aan de revalidatie van zijn hand alleen al. Meteen komen we in dit stadium van het nieuwe seizoen uiteraard weer uit bij de kanshebbers voor het zitje van Kubica. Al is niet elke rijder van mening dat dit onderwerp nu prioriteit heeft. Nick Heidfeld liet via zijn manager alvast verstaan dat Kubica zelf nu zijn grootste zorg is. Later komt het zitje.

“Uit respect voor Robert Kubica hebben we besloten om op dit ogenblik nog niet in te gaan op allerlei geruchten”, aldus Andre Theuerzeit, de manager van Nick Heidfeld.
a:0:{}
Gewoon nieuwsitem
a:0:{}

Steun F1journaal.be en bestel via onderstaande banner WonenWonen

Share on facebook
Facebook
Share on twitter
Twitter
Share on whatsapp
WhatsApp
Share on email
Email
Share on print
Print
Steun F1journaal.be en bestel via onderstaande banner Dagelijkse inkopenDagelijkse inkopen