Mosley raadt teams aan om vroeg in te schrijven

FIA president Max Mosley heeft de teams aangeraden om zich zo vroeg mogelijk in te schrijven voor het seizoen 2010, anders zouden ze wel eens uit de boot kunnen vallen.
De inschrijvingsperiode voor het seizoen 2010 loopt van 22 tot 29 mei. De voorbije weken lieten meerdere teams weten dat ze eerst zekerheid willen over de toekomst van de sport en de mogelijke reglementswijzigingen alvorens ze zich willen inschrijven.

Een risicovol idee, aldus Mosley.

“Ik denk dat we waarschijnlijk drie tot zes teams zullen hebben wanneer de deadline verstrijkt. Teams die daarna nog inschrijven worden een late inschrijving. Als er nog plaats is, krijgen ze die maar als er geen plaats meer is hebben ze pech. Als bepaalde teams verder willen in de F1 kunnen ze komen praten. Als ze iets anders willen doen, zullen ze snel moeten beslissen of ze in een andere raceserie aan de slag zullen gaan of dat ze er volledig mee ophouden. Als ze er de brui aan geven hebben ze volgens mij echter nog een groter probleem dan wanneer ze zouden mee racen in een Formule 1 met een budgetlimiet.”
a:0:{}
Gewoon nieuwsitem
a:0:{}

Facebook
Twitter
WhatsApp
Email
Print