Nederlands talent kreeg aanbod van Ferrari

Niet lang geleden wisten we jullie te vertellen dat de Britse renstal McLaren een 14-jarige Nederlander in haar zogenaamde Driver Development-programma zou hebben opgenomen. Nyck de Vries kreeg eveneens een aanbod van Ferrari.
Tijdens een interview is gebleken dat Nyck de Vries al langer op de hoogte was van zijn ‘aanwerving’ bij McLaren maar dat hij er pas op bezoek kon nadat de laatste formaliteiten waren afgerond. De toekomst van de 14-jarige rijder ziet er alvast veelbelovend uit want McLaren zou dus niet de enige renstal zijn geweest met interesse.

De Italiaanse renstal Ferrari kwam ook met een aanbod voor de dag maar na lang overwegen bleef men daar dus met lege handen staan. De Vries trok dus op pad met Lewis Hamilton en diens broer.

“Ik was vorig seizoen in gesprek met zowel McLaren als Ferrari maar uiteindelijk opteerde ik dan toch voor het eerste team. De overeenkomst was zo goed als afgesloten maar het nieuws geraakte pas bekend na het plaatsen van de laatste handtekeningen”, aldus de Nederlandse rijder.
a:0:{}
Gewoon nieuwsitem
a:0:{}