Vettel bepaalt zelf zijn doel

Red Bull stelde haar nieuwe wagen, de RB6, voor. De vicewereldkampioen van vorig seizoen gaf zijn mening over zijn nieuwe wagen.
Hij laat zich alvast geen favorietenrol opdringenl. “Ik bepaal mijn eigen doel. Ik weet wat ik dit jaar wil verwezenlijken.”

Vorig jaar zette Adrian Newey een fantastische wagen op het circuit. Dit jaar zien de wagens er uit als de RB5 van vorig jaar, dat valt ook de jonge Duitser op.

“Alle wagens zien er anders uit. De RB6 ziet er goed uit, ook onder de kap. Het belangrijkste blijft toch de betrouwbaarheid en dat was vorig jaar een probleem. Of het nu beter is, moeten we deze week uitzoeken, maar aan het einde van het seizoen was dat al geen probleem meer.”

“We moeten zeker niet treuren dat we de vorige test niet hebben kunnen meedoen. We wisten al snel dat het niet haalbaar was. Wintertests geven ons alleen maar informatie. We hebben de wagen afgemaakt en zijn er van overtuigd dat hij nu goed is. Ik denk dat we zeker een kans maken op de tiel. Ook van McLaren, Ferrari en Schumacher verwacht ik veel.”

“Starten met een volle benzinetank wordt moeilijk. Vooral een vuile baan aan het begin van een race maakt het extra glad. Toch kijk ik er naar uit het eens te proberen.”

Door Stef Mertens
a:0:{}
Gewoon nieuwsitem
a:0:{}