Nederlandse miljonair valt Charles Leclerc lastig tijdens etentje: “Hoe ga jij Max Verstappen verslaan?”

Twitter - leclercsletters
Twitter - leclercsletters

Ferrari-rijder Charles Leclerc had voorafgaand aan het raceweekend in Abu Dhabi een privédiner samen met sponsor Vistajet. Dat etentje werd echter verstoord door een onbeschofte Nederlandse miljonair.

Het privédiner vond plaats in het Maya Bay Restaurant in Dubai en zou normaal een gezellige en ontspannen avond moeten geweest zijn, ware het niet dat plots een Nederlandse miljonair het etentje kwam verstoren.

Op een video die onderaan dit artikel terug te vinden is en die rondgaat op Twitter zien we Leclerc die rustig aan het eten is maar die plots wordt lastiggevallen. Leclerc wordt op een bepaald moment gevraagd “hoe hij volgend jaar zal winnen van Max Verstappen, mijn Nederlandse vriend, ik was altijd de sponsor van zijn vader.”

Het siert Leclerc dat hij op een rustige manier de vragen probeert te beantwoorden maar uiteindelijk probeert hij het gesprek te beëindigen door verder te gaan met eten. Maar wie was de Nederlander die Verstappen lastigviel?

Het lijkt de Nederlandse miljonair Michel Perridon te zijn die in Dubai woont. Perridon is oprichter van Trust dat sponsor was van Jos Verstappen, wat dan weer lijkt te bevestigen wat de man aan het woord zelf beweert in de video: sponsor van de vader van Max Verstappen te zijn geweest.

Opnieuw is het echter een voorbeeld van hoe F1-piloten steeds vaker worden lastiggevallen door opdringerige ‘F1-fans’.