Neem deel aan de Fantasy Formula E 2021 (min. 300 euro aan prijzen)

Mercedes-EQ Formula E Team
Mercedes-EQ Formula E Team

De Formula E is een van de snelst groeiende raceklasses. De elektrisch aangedreven wagens hebben veel weg van de Formule 1 en racen in allerlei wereldsteden zoals Londen, New York, Rome en Berlijn.

Dit jaar wordt er geopend met een dubbele nachtrace in Diriyah (Saoedi-Arabië). Voor de eerste helft van het seizoen staan er acht races ingepland, inclusief een E-Prix op het Formule 1-circuit van Monaco. Voor de tweede helft van het seizoen volgt later deze lente de kalender.

In 2020 won Antonio Felix da Costa op indrukwekkende wijze de wereldtitel. De Portugees scoorde bijna het dubbele aantal punten van nummer 2 Stoffel Vandoorne.

Klik hier om direct naar het spel te gaan om de rest van het spel te bekijken!

Waarom meedoen aan een Fantasy Formula E Spel?

  • Het kost maar 7 euro en je krijgt er uren lang aan entertainment voor terug. Niet alleen bij het puzzelen naar het ideale team, maar ook tijdens de race zorgen jouw coureurs voor vreugde, maar zeker ook voor frustraties.
  • Als je een groot gedeelte van de andere spelers weet te verslaan, kan je ook nog een leuke prijs winnen (1e prijs is minimaal 67 euro)! Er zijn minimaal 10 prijzen te winnen in het algemeen klassement!

Klik hier om je meteen te registreren!

If you like sports, you will love Zweeler!

Steun F1journaal.be en koop bij Bol.com via onderstaande banner Naar Buiten 2021Naar Buiten 2021

Share on facebook
Facebook
Share on twitter
Twitter
Share on whatsapp
WhatsApp
Share on email
Email
Share on print
Print