Bekende sponsor Michael Schumacher keert met Mick terug naar de F1

Deutsche Vermögensberatung
Deutsche Vermögensberatung

Mick Schumacher maakt binnen enkele weken zijn F1-debuut en krijgt daarbij de steun van de Deutsche Vermögensberatung (DVAG).

Daarmee zal de Deutsche Vermögensberatung ruim 25 jaar verbonden zijn aan de familie. Ooit begon het in 1996 met het logo van de DVAG op de helm van Michael Schumacher en op de vele petjes van de recordkampioen.

Nu zijn zoon Mick in de Formule 1 gaat racen besloot de DVAG om ook hem in de Formule 1 te steunen. Voor Mick Schumacher betekent het enorm veel dat hij tijdens zijn F1-carrière net als zijn vader door de DVAG wordt gesteund.

“DVAG zal altijd mijn eerste partner blijven en ik ben trots dat die intense verbondenheid verder wordt gezet,” vertelt Mick Schumacher.

“Het doet me iets te weten dat de naam Schumacher al een kwarteeuw met DVAG verbonden is. Ik ben er trots op dat ik de enige ben die ze in de Formule 1 ondersteunen. Vertrouwen en loyaliteit vind ik erg belangrijk en ik waardeer de DVAG en de familie Pohl hier enorm vorm, hetzelfde geldt voor mijn vader en mijn familie.”

Steun F1journaal.be en bestel via onderstaande banner
Kerst 2022Kerst 2022
Facebook
Twitter
WhatsApp
Email
Print
Steun F1journaal.be en bestel via onderstaande banner Kerst 2022Kerst 2022