Neem deel aan het Azerbeidzjan Grand Prix Spel en EK Voetbal Spel (15 000 euro aan prijzen, 1ste prijs 5.000 euro!)

Ferrari
Ferrari

De Grand Prix van Azerbeidzjan heeft in zijn korte historie voor flink wat spectaculaire momenten gezorgd. Denk aan de crash tussen teamgenoten Max Verstappen en Daniel Ricciardo, het contact tussen rivalen Sebastian Vettel en Lewis Hamilton en de podiumplaats van Lance Stroll in de Williams.

Met het lange rechte stuk naar start/finish is dit een totaal ander stratencircuit dan Monaco. Hier kan wel makkelijk ingehaald worden en dus kan het lonend zijn om op de verrassing te spelen bij het samenstellen van een team..

Klik hier om direct naar het Azerbaijan Grand Prix Spel te gaan.

Klik hier om direct naar het EK Voetbal Spel te gaan. (1e prijs 5.000 euro!)

24 landen gaan deze zomer strijden voor de Europese voetbaltitel. Het belooft een zeer spannend EK te worden met de toplanden die elkaar nauwelijks ontlopen. België, Frankrijk, Duitsland, Spanje, Nederland, Italië, Engeland en titelverdediger Portugal worden allemaal een goede kans toegedicht.

Het EK wordt nog een stuk spannender met het EURO 2020 (Budget) Spel van Zweeler. Alle landen hebben een waarde gekregen en daarvan mag je er zeven selecteren binnen 70 miljoen budget. Daarnaast kun je bonuspunten verdienen voor het juist voorspellen van de winnaar. Maak jij het beste team? Dan win je 5.000 euro!

If you like sports, you will love Zweeler!