LAATSTE KANS: Neem deel aan het Formule 1 Jaarspel 2021: 10 000 Euro aan prijzen!!!

Daimler Media
Daimler Media

Zonder grote reglementswijzigingen voor 2021 belooft het een zeer spannend Formule 1-seizoen te worden. Uiteraard is Lewis Hamilton met zijn Mercedes de grote favoriet maar Red Bull kan met Max Verstappen een serieuze bedreiging gaan vormen. Bovendien keert de GP van Nederland na 36 jaar terug op de F1-kalender. Genoeg ingrediënten voor de Nederlandse en Belgische Formule 1-fans om er eens goed voor te gaan zitten.

En dat wordt nog spannender met een eigen Fantasy-team! Zweeler heeft de Fantasy Formula 1 2021 met 10 000 euro aan prijzen en een hoofdprijs van 1 000 euro!

Kies zes rijders en drie teams binnen het budget en leun de rest van het jaar achterover. Bij Zweeler zijn er geen wissels of voorspellingen per Grand Prix! 

Klik hier om je te registreren en klik hier om direct naar de lobby te gaan! Vervolgens kan je bovenaan op de banner van het Formule 1 jaarspel klikken.

De rijders en F1-teams kunnen het volledige F1-seizoen punten scoren door in de top-20 van een race te eindigen. Daarnaast moet voorspeld worden wie de wereldtitel behaalt bij de rijders en bij de constructeurs voor bonuspunten. In totaal staan er 23 races op de kalender met de seizoensfinale in Abu Dhabi op 12 December. De deelnemer die na de Grand Prix van Abu Dhabi bovenaan staat wint het spel en minimaal 1 000 euro!  

Daarnaast heeft Zweeler voor elke Grand Prix een kwalificatie- en racespel en kun je je kwalificeren voor het finalespel van de Race to Abu Dhabi. Deze heeft een eerste prijs van 4 000 euro! En een totale prijzenpot van 15 000 euro! Het belooft dus een mooi Formule 1-jaar te worden.

Steun F1journaal.be en bestel via onderstaande banner
Sinterklaas 2022Sinterklaas 2022
Facebook
Twitter
WhatsApp
Email
Print
Steun F1journaal.be en bestel via onderstaande banner Sinterklaas 2022Sinterklaas 2022