Neem deel aan het GP van België-spel (min. 500 euro aan prijzen)

Red Bull Content Pool
Red Bull Content Pool

Na een zomerstop van drie weken begint dit weekend de tweede helft van het Formule 1-seizoen. En er wacht meteen een heerlijke triple-header met Spa, Zandvoort en Monza. Na de crash op Silverstone en de hardbevochten 2 punten in Hongarije zal Max Verstappen er alles aan willen doen om voor eigen volk het tij te keren.

Het circuit van Spa-Francorchamps is een combinatie van lange rechte stukken, snelle bochten en chicanes. Zo heeft elk team wel een stuk op het circuit waar het zijn kracht kan benutten. Als we de weerberichten moeten geloven kan het bovendien een heel nat weekend worden in België. Spektakel verzekerd!

Klik hier om direct naar het spel te gaan om de rest van het spel te bekijken!

Waarom meedoen aan een Formule 1 Spel?

  • Het kost maar 5 euro en je krijgt er uren lang aan entertainment voor terug. Niet alleen bij het puzzelen naar het ideale team, maar ook tijdens de race zorgen jouw coureurs voor vreugde, maar zeker ook voor frustraties.
  • Als je een groot gedeelte van de andere spelers weet te verslaan, kan je ook nog een leuke prijs winnen (1e prijs is minimaal 90 euro)! Er zijn minimaal 20 prijzen te winnen in het algemeen klassement!

Klik hier om je meteen te registreren!

If you like sports, you will love Zweeler!

Steun F1journaal.be en bestel via onderstaande banner AutoAuto

Share on facebook
Facebook
Share on twitter
Twitter
Share on whatsapp
WhatsApp
Share on email
Email
Share on print
Print