Neem deel aan het GP van Oostenrijk-spel (min. 500 euro aan prijzen)

Red Bull Content Pool
Red Bull Content Pool

Er staat momenteel geen maat op Max Verstappen. Zonder zijn klapband in Azerbeidzjan had de Nederlander inmiddels vier Grand Prix’ op rij gewonnen. En vooral de manier waarop was afgelopen zondag indrukwekkend. Lewis Hamilton reed op grote achterstand en nummer 5 Lando Norris werd zelfs op een ronde gezet.

Dit weekend keren de coureurs terug op de Red Bull Ring in Oostenrijk voor de tweede race van de ‘double header’. Het moge duidelijk zijn dat Verstappen de torenhoge favoriet is. Maar daarachter mogen we flink wat actie verwachten en bovendien zijn de regenkansen dit weekend een stuk groter.

Klik hier om direct naar het spel te gaan om de rest van het spel te bekijken!

Waarom mee doen aan een Formule 1 Spel?

  • Het kost maar 5 euro en je krijgt er uren lang aan entertainment voor terug. Niet alleen bij het puzzelen naar het ideale team, maar ook tijdens de race zorgen jouw coureurs voor vreugde, maar zeker ook voor frustraties.
  • Als je een groot gedeelte van de andere spelers weet te verslaan, kan je ook nog een leuke prijs winnen (1e prijs is minimaal 90 euro)! Er zijn minimaal 20 prijzen te winnen in het algemeen klassement!

Klik hier om je meteen te registreren!

If you like sports, you will love Zweeler!