Neem deel aan het GP van Portugal Spel 2021 (min. 600 euro aan prijzen)

Mercedes F1 team
Mercedes F1 team

Na jarenlange dominantie van Mercedes, lijken we eindelijk weer een titelstrijd te krijgen tussen twee coureurs van verschillende teams. Lewis Hamilton won in Bahrein, terwijl Max Verstappen in Imola overtuigend zegevierde. De volgende afspraak is in Portugal. Daar wacht het uitdagende circuit van Portimão. Met veel hoogteverschillen, scherpe bochten en een snel slotstuk voor de nodige inhaalacties. Wie grijpt de macht in de titelstrijd?

Klik hier om direct naar het spel te gaan om de rest van het spel te bekijken!

Waarom meedoen aan een Formule 1 Spel?

  • Het kost maar 5 euro en je krijgt er uren lang aan entertainment voor terug. Niet alleen bij het puzzelen naar het ideale team, maar ook tijdens de race zorgen jouw coureurs voor vreugde, maar zeker ook voor frustraties.
  • Als je een groot gedeelte van de andere spelers weet te verslaan, kan je ook nog een leuke prijs winnen (1e prijs is minimaal 108 euro)! Er zijn minimaal 20 prijzen te winnen in het algemeen klassement!

Klik hier om je meteen te registreren!

If you like sports, you will love Zweeler!

Steun F1journaal.be en bestel via onderstaande banner WonenWonen

Share on facebook
Facebook
Share on twitter
Twitter
Share on whatsapp
WhatsApp
Share on email
Email
Share on print
Print

GP van de USA: wk-stand

Door zijn overwinning tijdens de GP van de USA vergroot Max Verstappen zijn voorsprong in het kampioenschap tot twaalf punten en dit met nog vijf races te gaan.

Lees verder »
Steun F1journaal.be en bestel via onderstaande banner Dagelijkse inkopenDagelijkse inkopen