Neem deel aan het GP van Turkije-spel (Win 4.000 euro met maar 5 euro!)

Red Bull F1 team
Red Bull F1 team

Lewis Hamilton en Max Verstappen blijven voorlopig onafscheidelijk in de titelstrijd. In Rusland eindigde een droge race plots chaotisch met flinke regenval en resulterend in een 1-2’tje van beide heren. Hamilton kwam als eerste over de streep en leidt nu het kampioenschap met 2 punten.

Daar kan deze zondag verandering in komen met de Grand Prix van Turkije. De baan in Istanbul is enorm uitdagend met delen van het circuit die vergeleken worden met Spa, Interlagos en Laguna Seca. Het hoogtepunt is bocht 8: vier opeenvolgende knikken naar links die volgas genomen kunnen worden. Wie komt er als eerste over de finish?

Klik hier om direct naar het Grand Prix van Turkije Spel te gaan. (Min. 400 euro aan prijzen) 

Klik hier om direct naar het Grand Prix van Turkije (RtAD) te gaan. (15.000 euro aan prijzen) 1e prijs 4.000 euro!

Waarom meedoen aan een Formule 1 Spel?

  • Het kost maar 5 euro en je krijgt er uren lang aan entertainment voor terug. Niet alleen bij het puzzelen naar het ideale team, maar ook tijdens de race zorgen jouw coureurs voor vreugde, maar zeker ook voor frustraties.
  • Als je een groot gedeelte van de andere spelers weet te verslaan, kan je ook nog een leuke prijs winnen (1e prijs is minimaal 90 euro)! Er zijn minimaal 20 prijzen te winnen in het algemeen klassement!
  • Met de Grand Prix van Turkije (RtAD) doe je al mee voor € 5 per team en maak je kans op zo’n felbegeerd ticket dat zomaar € 4.000 kan opleveren.

Klik hier om je meteen te registreren!

If you like sports, you will love Zweeler!

Steun F1journaal.be en bestel via onderstaande banner WonenWonen

Share on facebook
Facebook
Share on twitter
Twitter
Share on whatsapp
WhatsApp
Share on email
Email
Share on print
Print
Steun F1journaal.be en bestel via onderstaande banner Dagelijkse inkopenDagelijkse inkopen