Neem deel aan het Hungarian Grand Prix Spel (min. 500 euro aan prijzen)


De eerste twee Grand Prix’ van het nieuwe seizoen hebben aangetoond dat Mercedes in pole position staat voor de wereldtitel. Max Verstappen kan voorlopig als enige voor competitie zorgen en zal dat deze zondag in Hongarije opnieuw willen doen.

Daarachter is een flinke strijd gaande in het zogenaamde ‘middenveld’. Wie wordt dit keer ‘best of the rest’?

Zweeler heeft voor elke Grand Prix weekend meerdere spellen klaarstaan. Dit weekend kunt door het kiezen van 6 coureurs een rijs winnen van 90 euro met een inleg van maar 5 euro.

Klik hier  om direct naar het spel te gaan om de rest van het spel te bekijken!

Waarom meedoen aan een Fantasy Formule 1 Spel?
– Je betrokkenheid bij het wielrennen zal nog meer toe nemen. Het draait niet om 1 coureur, maar om 6 coureurs die allemaal voor jou moeten presteren gedurende de Grand Prix.
– Het kost maar 5 euro en je krijgt er urenlang aan entertainment voor terug. Niet alleen bij het puzzelen naar het ideale team, maar ook tijdens de race zorgen jouw coureurs voor vreugde, maar zeker ook voor frustraties.
– Als je een groot gedeelte van de andere spelers weet te verslaan, kan je ook nog een leuke prijs winnen (1e prijs is 90 euro)! Er zijn minimaal 20 prijzen te winnen in het algemeen klassement!

If you like sports, you will love Zweeler!
a:0:{}
Gewoon nieuwsitem
a:0:{}
Foto: Zweeler

Steun F1journaal.be en bestel via onderstaande banner AutoAuto

Share on facebook
Facebook
Share on twitter
Twitter
Share on whatsapp
WhatsApp
Share on email
Email
Share on print
Print