Neem deel aan het tour de France Spel 2021 (min. 25.000 euro aan prijzen!)

Zweeler
Zweeler

Zaterdag 26 juni start de Tour de France in havenstad Brest in Bretagne. Met in het openingsweekend twee lastige aankomsten. Kan Mathieu van der Poel bij zijn debuut meteen de gele trui veroveren? Voor het eindklassement is het uitkijken naar een nieuwe tweestrijd tussen Primoz Roglic en Tadej Pogacar. Een jaar geleden pas beslist in de tijdrit op de laatste zaterdag. Ook nu is dat scenario een mogelijkheid.

Bij Zweeler wordt het volgen van de Tour nóg intenser. Stel jouw eigen team samen en strijd mee om de eerste prijs van € 2.500! Daarnaast zijn er elke etappe geldprijzen te winnen en is er een jackpot van € 3.000 voor degene die een team weet te maken dat in Parijs nog steeds op 0 punten staat. Een flinke uitdaging dus.

Klik hier om direct naar het Tour de France Spel (15+5)  te gaan met een prijzenpot van minimaal 25.000 euro en een 1e prijs van 2.500 euro!

Klik hier om direct naar het Tour de France (budget) Spel te gaan met een prijzenpot van minimaal 15.000 euro en een 1e prijs van 2.500 euro!

Waarom meedoen aan het Tour de France Spel ? 

  • Je betrokkenheid bij het wielrennen zal nog meer toe nemen. Het draait niet om 1 renner, maar om 20 renners die allemaal voor jou moeten presteren tijdens de koers.
  • Het kost maar 10 of 25 euro en je krijgt er urenlang aan entertainment voor terug. Niet alleen bij het puzzelen naar het ideale team, maar ook tijdens de koers zorgen teams voor vreugde, maar zeker ook voor frustraties.
  • Als je een groot gedeelte van de andere spelers weet te verslaan, kan je ook nog een leuke prijs winnen (1e prijs is 2.500 euro)! Er zijn 301 prijzen te winnen in het algemeen klassement!

Veel plezier!  

If you like sports, you will love Zweeler!