Neemt Felipe Massa eind 2016 afscheid van de Formule 1?

Zien we Felipe Massa eind 2016 de Formule 1 verlaten? Die kans zit er dik in.
image
Felipe Massa leeft na enkele teleurstellende seizoenen in de Formule 1 opnieuw op bij het Williams F1 team. De voorbije seizoenen stelde de Braziliaan immers vaak teleur bij Ferrari en bij de Italiaanse renstal besloten ze dan ook om de Braziliaan te vervangen door Kimi Raikkonen.

Er werd druk gespeculeerd over een afscheid van Felipe Massa uit de sport, maar in tegenstelling tot een afscheid van de Formule 1 vond Massa een racezitje bij Williams.

Toen Williams de overeenkomst met Felipe Massa bekendmaakte werd er niet gecommuniceerd over de looptijd van Massa zijn contract. Dat blijkt nu drie jaar te zijn.

“Ik heb een overeenkomst van drie jaar bij Williams,” zei Massa tijdens het Goodwood Festival of Speed. “Het is echter belangrijk om gelukkig te zijn, net als ontspannen en gemotiveerd te zijn. Momenteel ben ik dat voor de volle honderd procent.”

Massa sluit bovendien niet uit dat hij zijn F1-carrière bij Williams zal eindigen: “Ik denk momenteel nog niet aan stoppen maar binnen drie jaar is dat misschien volledig anders.”
a:0:{}
Gewoon nieuwsitem
a:0:{}