“Ik heb geen spijt van mijn overstap naar een ander team”

Het kan verkeren in de Formule 1. Adrian Sutil leek een goede overstap te maken van Force India naar Sauber, maar daar is tot nu toe niets van te merken. Toch heeft de Duister geen spijt van zijn overstap.
image
Het Sauber F1 team behaalde dit seizoen nog geen enkel wk-punt, dit terwijl Force India, de vorige renstal van Adrian Sutil, vierde in het constructeurskampioenschap staat met 87 punten. Een groot contrast voor Sutil in vergelijking met vorig seizoen.

Sutil heeft echter geen spijt van zijn overstap naar het Sauber F1 team.

“Ik beleefde enkele fantastische jaren bij Force India. Ik had echter nood aan verandering en stapte over naar Sauber,” zei Sutil tegenover Autosport toen men hem vroeg of hij gefrustreerd is doordat Force India zo goed is en Sauber zoveel problemen heeft. “Dat hoofdstuk is voor mij dan ook afgerond en ik ben blij dat ze succesvol zijn. Ik verrichtte er enorm veel werk dus misschien heb ook ik bijgedragen tot hun succes.”

Spijt hebben van je overstap en je afvragen waarom het zo gelopen is heeft volgens Adrian Sutil geen zin.

“Ik kijk niet terug en vraag me niet af waarom ik er niet ben en dat het jammer is. Het is mooi dat ze goede resultaten neerzetten en ik ben blij voor hen.”

“Het leven gaat verder. Een nieuw team, nieuwe uitdagingen en ik heb geen spijt. Het zou fantastisch zijn indien we in de toekomst ven goed zouden kunnen presteren met Sauber als dat Force India dat nu doet,” besluit de Duitser.
a:0:{}
Gewoon nieuwsitem
a:0:{}

Steun F1journaal.be en bestel via onderstaande banner Select juli 2022Select juli 2022
Facebook
Twitter
WhatsApp
Email
Print
Steun F1journaal.be en bestel via onderstaande banner Select juli 2022Select juli 2022