Nicholas Latifi reageert op Piastri-geruchten: “Ik heb een contract”

Williams F1 team
Williams F1 team

De voorbije dagen namen de geruchten toe dat Nicholas Latifi mogelijk bij Williams zou vervangen worden door Oscar Piastri. Latifi reageerde echter door te stellen dat hij een contract heeft tot het einde van het seizoen.

“Ik voel zeker en vast dat ik onder druk sta, maar dat zal hetzelfde zijn voor al de andere rijders waarvan het contract dit jaar afloopt,” aldus Latifi volgens ‘The Race’.

“Ik denk dat de druk er altijd is, los van of ik nu geweldig presteer of waar ik me nu bevind, wat duidelijk niet is waar ik me wil bevinden.”

“Ik weet dat ik me moet verbeteren, ik wil mezelf verbeteren en ik ben niet tevreden met hoe alles nu verloopt. Ik blijf echter proberen en probeer stappen vooruit te zetten.”

Volgens de geruchten zou Alpine-reserverijder mogelijk vanaf de race in Silverstone Latifi vervangen bij Williams. De Canadees is normaal gesproken echter zeker van zijn zitje door zijn contract dat tot eind dit seizoen loopt alsook de financiële ruggesteun van sponsor Sofina, het bedrijf dat geleid wordt door Michael Latifi, de vader van Nicholas Latifi.

“Ik weet dat ik de rest van het jaar zal racen, daar heb ik verder weinig aan toe te voegen,” aldus Latifi.

Klik hier en bestel jouw F1-merchandise met korting!
Steun F1journaal.be en bestel via onderstaande banner
WonenWonen
Facebook
Twitter
WhatsApp
Email
Print