“Lewis Hamilton is de grote ‘loser’ dit seizoen”

Mercedes F1 team
Mercedes F1 team

Volgens voormalig F1-piloot Ralf Schumacher is Lewis Hamilton dit seizoen de grote ‘loser’ van het seizoen, zeker gezien zijn ondermaatse performance in vergelijking met teamgenoot George Russell.

George Russell heeft tot nu toe 99 punten in de wk-tussenstand, duidelijk meer dan Lewis Hamilton die ‘slechts’ 62 punten heeft. Iedere race, op de eerste race in Bahrein na, finishte George Russell voor Lewis Hamilton. In zijn meest recente column haalt Ralf Schumacher uit naar Lewis Hamilton.

“Hij is de grootste ‘loser’ van het seizoen tot dusver,” aldus Schumacher in zijn column voor ‘Sky Sports’. “George kwam begin dit seizoen bij het team en is op regelmatige basis tijdens de kwalificatie sneller dan de zevenvoudig wereldkampioen.”

“De ‘grootste rijder ooit’ zoals Mercedes-teambaas Toto Wolff hem altijd noemt wordt overklast door een nieuwkomer en dat op een manier die erg zorgwekkend is.”

“Ik ben verbaasd want er zijn slechts twee mogelijkheden: ofwel is Russell een nieuw toptalent, ofwel had Hamilton de voorbije jaren een zeer sterke wagen die veel van zijn resultaten heeft bepaald.”

Klik hier en bestel jouw F1-merchandise met korting!
Steun F1journaal.be en bestel via onderstaande banner
WonenWonen
Facebook
Twitter
WhatsApp
Email
Print