Nick Heidfeld in gesprek met meerdere teams

Nick Heidfeld begint serieus na te denken over zijn toekomst in de F1 en het komende seizoen. De Duitser zou in gesprek zijn met meerdere teams.
Heidfeld is momenteel al aan zijn tiende seizoen bezig maar wist in al die tijd nog geen enkele zege te behalen. De Duitser wil een wereldtitel en daarom overweegt hij nu dan ook elke optie. Wordt het in 2010 opnieuw BMW of wordt het misschien één van de drie nieuwe teams?

“Ik ben momenteel in gesprek met meerdere teams en niet enkel met BMW. In vergelijking met al deze andere teams hebben BMW en ik veel bereikt door samen te werken. Ik wil graag zekerheid zodat ik een wereldtitel kan behalen. Het maakt niet uit hoe oud ik zal zijn maar ik wil ooit eens die titel behalen”.

“Als je naar de afgelopen seizoenen kijkt en naar de rijders die gestopt zijn, dan zie je dat ze allemaal 38 of 39 jaar zijn. Als ik tot dan kan rijden heb ik nog enkele jaren te gaan. Het maakt niet uit of ik 40 ben en dan pas de wereldtitel behaal”, zo vertelde Nick Heidfeld.
a:0:{}
Gewoon nieuwsitem
a:0:{}

Facebook
Twitter
WhatsApp
Email
Print