Nico Hulkenberg wil racezitje in 2012

Hulkenberg zou graag in 2012 opnieuw racen in de Formule 1 en daarvoor aast hij op een racezitje bij Force India, het team waar hij momenteel reserverijder is.
image

Nico Hulkenberg greep ondanks zijn stunt in Brazilië, hij behaalde er in 2010 met zijn Williams de pole, naast een racezitje voor 2011. Bij Williams bleef hij niet en ook ergens anders vond hij geen racezitje. Het best mogelijke was de functie van reserverijder en testrijder bij Force India.Hulkenberg rijdt nu op vrijdag tijdens de oefensessies voor Force India.

Hulkenberg had op voorhand reeds gezegd dat hij in 2012 absoluut opnieuw een racezitje wenste en hij lijkt nu dan ook actief op zoek naar dat zitje. Uiteraard is Force India daarbij de eerste mogelijkheid.

“Met negen races verreden bevinden we ons te midden van het seizoen en is het ook moeilijk om mijn kansen op een zitje in te schatten,” zei Hulkenberg. “Ik doe mijn uiterste best om de belangrijke mensen bij Force India en Vijay Mallya te overtuigen alsook indruk op hen te maken. We bevinden ons nu echter nog iets te ver van het moment waarop zo’n beslisisngen worden genomen.”

“Ik zou het liefst bij Force India blijven en volgend jaar voor hen racen. Als dat niet gebeurt dan zal ik uiteraard voor plan B moeten opteren.”

Nog veel onduidelijkheid dus voor Nico Hulkenberg, maar het mag duidelijk zijn, hij is actief op zoek naar een racezitje voor volgend seizoen.
a:0:{}
Gewoon nieuwsitem
a:0:{}

Bestel het boek van Haas F1-teambaas Guenther Steiner: Surviving to drive!
Steun F1journaal.be en bestel via onderstaande banner
Pre-zomer 2023Pre-zomer 2023
Facebook
Twitter
WhatsApp
Email
Print