Nico Rosberg: “Geen felicitaties gekregen van Hamilton na overwinning”

Nico Rosberg - Twitter
Nico Rosberg - Twitter

Afgelopen weekend mocht Nico Rosberg met zijn team in de Extreme E zegevieren. Rosberg zijn team haalde het onder andere van Lewis Hamilton zijn team maar van die laatste volgden er geen felicitaties.

“Nee, maar dat zou hij waarschijnlijk wel gedaan hebben als hij mijn nummer had,” aldus Rosberg toen hem gevraagd werd of hij een telefoontje had gekregen van Hamilton om hem te feliciteren.

“Maar hoe ongelooflijk is het dat we nu als teambazen tegen elkaar strijden en dat we eerste en tweede staan in het kampioenschap? Het is grappig dat onze onderlinge strijd hier nu verder gaat.”

RXR, het team van Nico Rosberg, en X44, het team van Lewis Hamilton, voerden tijdens het eerste raceweekend een intense strijd.

“Onze teams waren heel het weekend met elkaar aan het strijden,” aldus Rosberg tegenover ‘Sky Germany’. “Soms was zijn team eerst, soms dat van mij.”

“Het was echt een grootse strijd en uiteindelijk slaagden wij erin om te winnen, wat me uiteraard erg blij maakt. Maar die strijd zal zeker doorheen het seizoen verder duren.”

Share on facebook
Facebook
Share on twitter
Twitter
Share on whatsapp
WhatsApp
Share on email
Email
Share on print
Print
Steun F1journaal.be en bestel via onderstaande banner Sale / Solden 2022Sale / Solden 2022