Nico Rosberg: “Hulkenberg is voor Red Bull de beste keuze”

Volgens Nico Rosberg staat Red Bull Racing voor een moeilijke keuze wat het invullen van het tweede racezitje in 2020 betreft.


Alex Albon werd enkele weken geleden van Toro Rosso naar Red Bull gepromoveerd terwijl Pierre Gasly moest terugkeren naar Toro Rosso. Gasly en Albon lijken onderling te strijden voor het tweede racezitje bij Red Bull in 2020, naast Max Verstappen

“Albon is aan het strijden voor zijn racezitje bij Red Bull, wat niet eenvoudig is,” aldus Nico Rosberg volgens ‘Speedweek’.

“Ik denk dat Red Bull een beetje een probleem heeft met zijn rijderskeuze. Gasly rijdt erg goed, hij doet het zeer goed bij Toro Rosso, dus hij ligt waarschijnlijk voor.”

Volgens Nico Rosberg zou zijn landgenoot Nico Hulkenberg echter ook een goede keuze voor Red Bull zijn, zelfs al beweert Red Bull dat het Hulkenberg niet in overweging neemt.

“Hulkenberg zou om eerlijk te zijn geen slechte keuze zijn. Hij maakt nog steeds kans om voor Red Bull te rijden, ook al zouden ze ‘nee’ gezegd hebben,” meent de wereldkampioen van 2016.

“Hij past erg goed bij de mentaliteit van Red Bull en hij is een zeer goede rijder, waarom dan ook niet? Momenteel is het de beste keuze voor hen.”
a:0:{}
Gewoon nieuwsitem
a:0:{}

Steun F1journaal.be en bestel via onderstaande banner Select juli 2022Select juli 2022
Facebook
Twitter
WhatsApp
Email
Print
Steun F1journaal.be en bestel via onderstaande banner Select juli 2022Select juli 2022