Nico Rosberg: “Mooi slot van een perfecte week”

‘Een perfecte week’ zo kan je de voorbije week van Nico Rosberg inderdaad het best omschrijven.

De Duitser won gisteren de GP van Duitsland, exact een week nadat het Duits nationaal elftal in Brazilië wereldkampioen voetbal werd. Voeg daaraan tussendoor nog de trouw van Nico Rosberg en Vivian Sibold toe, alsook zijn contractverlenging bij Mercedes, en dan kan je dat inderdaad alleen maar een perfecte week noemen.

Rosberg reed onbedreigd naar de overwinning van zijn thuisrace, waarna het feesten pas echt kon beginnen. Na een perfecte week mag dat wel, al wacht binnen een week al de volgende race. Dan vindt op de Hungaroring immers de GP van Hongarije plaats, alvorens het F1-circus in zomerpauze gaat.

“Het is een ongelooflijk en fantastisch gevoel om hier je thuisrace te winnen. Dat is echt iets bijzonder,” zei Nico Rosberg na afloop van de GP van Duitsland. “ik ben superblij dat ik hier in Duitsland heb kunnen winnen.”

“Het is vandaag een zeer bijzondere dag. Ik wil iedereen voor de fantastische steun bedanken, zowel hier als de tv-kijkers. Ik heb die steun echt wel opgemerkt,” zei Rosberg terwijl hij een knipoog richting de tribunes gaf. “We zullen vandaag zeker en vast een beetje vieren en ik hoop dat jullie dat ook zullen doen. Het zou leuk zijn om de sfeer van het WK-gevoel nog even door te trekken.”
a:0:{}
Gewoon nieuwsitem
a:0:{}