Felipe Massa: “Opnieuw zorgt iemand uit de GP2 voor een crash”

Felipe Massa raakte tijdens de start van de race betrokken bij een aanrijding in de eerste bocht. Volgens de Braziliaan zorgen piloten uit de GP2 al te vaak voor crashes.

Het zag er spectaculair uit, de aanrijding tussen Felipe Massa en Kevin Magnussen. De Braziliaan zijn wagen ging over de kop, maar de Braziliaan kon wel snel uit zijn wagen stappen.

Gelukkig hield Massa er geen zware verwondingen aan over, maar de Braziliaan was duidelijk geïrriteerd door het feit dat hij weer een goede raceresultaat verknoeid zag door een aanrijding.

“Ja, alles is ok, geen probleem. Dat is natuurlijk het belangrijkste, maar ik ben natuurlijk wel teleurgesteld. Opnieuw is er opnieuw een race op zo’n domme manier verknoeid, een race waarin ik over een goede wagen beschikte en eventueel kon tonen dat ik snel was. En dan gebeurt zoiets, dat is echt jammer. Ik ben erg teleurgesteld, maar we moeten ons concentreren op volgende week. Het is echt jammer wat er gebeurd is.”

“Het is natuurlijk gevaarlijk. Je kan een race niet in de eerste ronde willen winnen. Ik kwam goed weg en reed de eerste bocht in. Ik wou de eerste bocht ingaan en me uit eventuele incidenten houden, maar het is duidelijk anders gelopen.”

De Duitse zender RTL wou ook weten wat Felipe Massa er van vond dat Kevin Magnussen niet bestraft werd voor de aanrijding. En Felipe Massa had daar een gevat antwoord op, alvorens hij de journalisten de rug toekeerde.

“Ik kan er moeilijk over oordelen omdat ik de beelden nog niet herbekeken heb. Maar normaal gesproken komen zo’n ongevallen vaak van zo’n jongens. Ze komen uit de GP2 en veroorzaken dan zoiets,” besloot Massa.


a:0:{}
Gewoon nieuwsitem
a:0:{}