“Nieuwe achtervleugel Aston Martin zal tegen GP van Singapore gekopieerd worden”

Aston Martin F1 team
Aston Martin F1 team

Het Aston Martin F1 team kreeg eerder dit seizoen het verwijt dat ze de Red Bull F1-bolide zouden gekopieerd hebben. In Hongarije kwamen ze echter met een innovatieve achtervleugel. Volgens teambaas Mike Krack bewijst het dat ze zelf ook met ideeën komen.

“De media hebben erg veel over onze update in Barcelona geschreven en na Barcelona toen we ons concept veranderden,” vertelde Aston Martin-teambaas Mike Krack tegenover diverse media.

“Ik denk dat het bewijst dat ons team kan innoveren, dat we ook ideeën hebben. Misschien zien we binnenkort enkele teams die een zelfde benadering hebben.”

In Hongarije introduceerde Aston Martin een nieuw soort achtervleugel die gebruik maakt van een achterpoortje in het reglement. Aston Martin-teambaas Krack verwacht dat tegen de race in Singapore hun concept van de achtervleugel door andere teams gekopieerd zal worden.

“De volgende hoge downforce-races zijn Nederland en Singapore. Het zou me verbazen als we het enige team zijn dat met dat soort achtervleugel racet in Singapore.”

Koop nu jouw F1-merchandise met een mooie korting!
Steun F1journaal.be en bestel via onderstaande banner Dagelijkse inkopenDagelijkse inkopen
Facebook
Twitter
WhatsApp
Email
Print
Steun F1journaal.be en bestel via onderstaande banner Dagelijkse inkopenDagelijkse inkopen